Консультація ветеринара по догляду за котами та собаками

Турбота про тварин – це насамперед відповідальність. Нікого ближче ніж господар у собаки чи кішки немає, тому те, яким буде наш вихованець і наскільки буде щасливим, залежить повністю від нас.

Догляд за собакою

Консультация ветеринара в Киеве

Кожна порода потребує особливого підходу.
Напевно, багато хто перед тим, як завести вихованця вивчали літературу і читали статті про те, як доглядати саме цю породу, але читання – це одне, а на практиці все виявляється набагато важчим. Можна черпати інформацію з інтернету, але треба бути обережним, щоб не прочитати поради некомпетентної людини. Варіантів багато, але одним із найнадійніших є консультація з ветеринаром, з тим, хто має багаторічний досвід роботи та знає всі нюанси правильного догляду за тваринами.
Навіть знаючи всі правила того, як стригти пазурі собаці – легко можна зазнати невдачі. Кожна порода, кожен собака на стрижку пазурів реагує по-різному. Дуже важливо привчати до зістригання кігтиків домашнього вихованця ще цуценям, і тоді в майбутньому цей процес проходитиме легко.

Основа собачого кігтя пронизана кровоносними судинами, і при неправильному обрізанні кігтьової пластини можна порушити капіляри та завдати собаці болю.

Правильний догляд за собакою – це і стрижка, вичісування вовни, стеження за вухами, очима, зубами та загальною собачою гігієною. Як правильно купати собаку, які засоби можна використати, а які небажано, все це зможе підказати ветеринар.

Тому дуже важливо підходити до догляду за своїм улюбленцем відповідально і провести консультацію з ветеринаром, відвідавши наш грумінг салон.

Догляд за котом

Хоча кішки вважаються чистюлями, які самі за собою стежать, господарська допомога для них є обов’язковою. І якщо дикі кішки передають кошеням охайність, то домашніх – треба привчати.

Різні причини можуть вплинути на збої у догляді за собою кішки, фізичні причини усуваються лікуванням вихованця, психологічні – уважністю господаря.

Кішок потрібно купати приблизно раз на два місяці, винятки можна робити, якщо кішка забруднилася. Використовуйте спеціальні та якісні засоби для купання, які не будуть агресивними до шкіри вихованця та одночасно добре промиють шерсть.

Консультації ветеринара допоможуть зберегти її здоров’я та гарний зовнішній вигляд.

Кохання та увага, турбота з консультацією ветеринарів подарують вашому вихованцю здоров’я та довгі роки життя з вами.

Консультація з ветеринаром

Майстер може проконсультувати Вас щодо догляду та утримання вихованця в домашніх умовах, індивідуально за породою. Як часто тварина необхідно купати, які гребінці потрібні для вовни, якою косметикою варто користуватися і з якою періодичністю необхідно відвідувати салон знову.

Ми працюємо за принципом: власник і майстер – команда. Працюючи в парі, ми досягнемо найкращих результатів.

Записуйтесь на консультацію ветеринара в наш зоосалон!